ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιάγκο: «Είδα τη Θύρα 9 και είπα θέλω να παίξω στην Ομόνοια»

Η αναφορά του Βραζιλιάνου άσου στο 24sports

Ήρθε τρεις φορές στην Κύπρο, τις δύο έφυγε, στην τρίτη όμως «στέριωσε» στο νησί μας σαν και βρήκε την Ιθάκη του, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας τα όνειρα του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Τιάγκο, ο οποίος πέρασε μία δεκαετία στην Κύπρο και συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία ιστορία όταν για πρώτη φορά είδε την Ομόνοια να αγωνίζεται και ενθουσιάστηκε από τη Θύρα 9, όταν ήταν τότε το οργανωμένο οπαδικό σύνολο του τριφυλλιού. 

Τιάγκο: «Έζησα στην Ομόνοια τα όνειρα μου - Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον Λάρκου»

Το απόσπασμα: 

Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στην Ομόνοια;

«Πάντα ήθελα να παίξω στην Ομόνοια μόλις ήρθα στην Κύπρο και είδα αυτή την ομάδα. Υπάρχει μία ιστορία από το 2011 όταν ήμουν στην Πάφο, πήγα και είδα το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, ντέρμπι, είδα τότε τους οπαδούς και συγκεκριμένα την Θύρα 9, πριν να φύγουν, ήταν απίστευτοι. Είπα τότε στον Χάρη Θεοχάρους ότι κάποια στιγμή θέλω να παίξω στην Ομόνοια, αλλά δεν ήξερα πότε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X