ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Θύρα 9: «Δεν έχουμε ουδεμία σχέση με το ''You are not Omonoia''»

Θέση για το πανό που αναρτήθηκε από τους οπαδούς της Βασιλείας

Με ανακοίνωσή της, η Θύρα 9 σημειώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε σχέση με πανό που αναρτήθηκε από τους οπαδούς της Βασιλείας στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Aναλυτικά:

«Για να τελειώσει από νωρίς η νέα καραμέλα.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πανό των οργανωμένων της FC Basel, γίνεται μια απίστευτη προσπάθεια να μας χρεώσουν κάποιοι κακοθελητές, ότι εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 τους υποκινήσαμε. Θέλουμε να ξεκαθαρίζουμε, πως εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο αλλά ούτε και ήρθαμε σε επαφή μαζί του. Όλες μας οι αδελφοποιήσεις αλλά και οι φιλικές σχέσεις με άλλα οργανωμένα οπαδικά σύνολα έχουν σαν βάση τους, την κοινή ιδεολογική ταυτότητα και είναι γνωστές σε όλους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι όσοι έχουν μεσάνυχτα από οπαδική κουλτούρα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποιοι ψάχνονται, ερευνούν και τοποθετούνται όμως καλό θα ήταν να θυμηθούν ότι οι οργανωμένοι της FC Basel, στις 2 τους προηγούμενες παρουσίες στη Κύπρο, ανέβασαν πανό ενάντια στη Κάρτα οπαδού. Τότε δεν χρεώθηκε κάποιος την υποκίνηση, σήμερα όμως τα παπαγαλάκια έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο.

Το ότι η εταιρεία που κάποιοι ιδρύσαν το 2018 δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ το ξέρουμε πιο καλά από όλους. Τώρα το έμαθε και η Ευρώπη.

Υ.Γ 1 - Υποκίνηση έβλεπαν κάποιοι και για την αμερικάνικη σημαία που κρεμόταν 90 λεπτά στο ΓΣΠ. Όσο κάποιοι τους πιστεύουν, τόσο θα τους δουλεύουν.

Υ.Γ 2- Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή ταξιδεύει στο ΓΣΖ όλοι στο πλευρό της αγαπούλλας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μπρρρρρ!!!

Μπρρρρρ!!!

Περιμένουμε οι «πιστοί» την απόφαση ή έστω μια τοποθέτηση από το κονκλάβιο της ΚΟΠ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ