ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει Ομόνοια ο Ουζόχο

Βλέπει ως δέλεαρ το Τσάμπιονς Λιγκ

Χάρης Χαρίτωνος

Ανοιχτό παραμένει στην Ομόνοια το θέμα του Φράνσις Ουζόχο. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν επαφή με την Λα Κορούνια μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα διοικητικά της ισπανικής ομάδας.

«Δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις για Ουζόχο λόγω της διαδικασίας αλλαγής διοίκησης στην Ντεπορτίβο. Μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση, θα επικοινωνήσουμε ξανά. Ο Ουζόχο έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Λα Κορούνια, συνεπώς δεν μιλάμε για δανεισμό. Μιλάμε για αγορά του ποδοσφαιριστή», ήταν αναφορά του Νεόφυτου Λάρκου για τον Νιγηριανό κήπερ.

Πάντως, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, επιθυμία και προτεραιότητα του Ουζόχο είναι να παραμείνει στην Ομόνοια, με τη συμμετοχή των «πρασίνων» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί επιπλέον δέλεαρ για τον ίδιο.  Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο και αναμένει να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. 

Όπως προκύπτει, ο Ουζόχο θα παραμείνει στην Ομόνοια μόνο εάν η ομάδα της Λευκωσίας προχωρήσει στην αγορά του από τη Λα Κορούνια. Για το αν είναι εφικτή ή όχι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Νιγηριανού θα διαφανεί μέσα από τις επαφές που θα γίνουν με την ισπανική ομάδα το επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X