ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιχαηλίδης για αίτημα ανέγερσης γηπέδου από Ομόνοια και Ολυμπιακό

Δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, αναφέρθηκε και στη… σύμπραξη μεταξύ Ομόνοιας και Ολυμπιακού Λευκωσίας, οι οποίοι προέβησαν σε αίτημα για δημιουργία κοινού ιδιόκτητου γηπέδου.

Αρχικά, αν η Ομόνοια επικοινώνησε με τον ΚΟΑ όσον αφορά στο θέμα της έδρας που θα χρησιμοποιεί για τη νέα σεζόν και αν υπάρχει περίπτωση αυτή να είναι το Μακάρειο: «Επισήμως δεν έχουμε τίποτα με την Ομόνοια. Αν η Ομόνοια θέλει να κάνει κάποια επίσημη προσέγγιση, εδώ είμαστε».

Για το ενδεχόμενο ανέγερσης νέου γηπέδου στη Λευκωσία και στο αίτημα των δύο ομάδων, σημείωσε: «Αυτό είναι πραγματικότητα. Έχουμε αίτημα από τις δύο ομάδες. Θα το μελετήσουμε όπως σε όλους τις περιπτώσεις με προσοχή, αντικειμενικότητα και σοβαρότητα και θα προχωρήσουμε ανάλογα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, διότι είναι στα σπάργανα αυτή η προσπάθεια. Να αποφανθούν τα μέλη του οργανισμού, θα συναντηθούμε σύντομα με τις ομάδες να δούμε τι έχουν κατά νου και να συζητήσουμε. Εμείς στον ΚΟΑ διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα, το οποίο είναι ιερό και πρέπει να το κάνουμε με προσοχή να μην το σπαταλούμε διότι είναι λεφτά του κόσμου. Πρέπει να κάνουμε νούσιμη οικονομική πολιτική. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε πάντως το θέμα. Ελπίζω να μην περιμένουν τόσα χρόνια όπως στη Λεμεσό».

Για το Μακάρειο είπε: «Στο Μακάρειο αγωνίζονταν τέσσερις ομάδες. Τρεις προσφυγικές και ο Ολυμπιακός που μας ειδοποίησε ότι θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ, οπόταν μένουν Διγενής Μόρφου, Εθνικός Άσσιας και Δόξα η οποία τον Δεκέμβριο θα πάει στην Περιστερώνα. Τώρα έχουμε και αίτημα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Με πέντε ομάδες θα ήταν αδύνατον και εγκληματικό για τον χορτοτάπητα. Με την αποχώρηση του Ολυμπιακού διαφοροποιούνται τα πράγματα. Πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τα κλειδιά εδώ στον ΚΟΑ και θα δούμε θετικά το αίτημά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση