ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Τελικός κυπέλλου: Για την ώρα Εθνικός στην Νότια

Ανακοίνωση της ΚΟΠ

Με ανακοίνωση η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες για τον τελικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΚΟΠ η Νότια κερκίδα παραμένει στον Εθνικό, όμως ο πρόεδρος της ομάδας επιφυλάχθηκε να απαντήσει τα επόμενα 24ωρα στο αίτημα της Ομόνοιας για παραχώρηση της κερκίδας.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων σωματείων, της χορηγού εταιρείας Coca – Cola, του Σταδίου ΓΣΠ, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα καθώς και λειτουργοί της Ομοσπονδίας.

Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Άλφα Κύπρου.

Μετά από κλήρωση, γηπεδούχος στον τελικό θα είναι η Ομόνοια Λευκωσίας.

Βάσει της προκήρυξης, οι φίλαθλοι του Εθνικού θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο του Σταδίου ΓΣΠ και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο.

Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 20 ευρώ γενική είσοδος και 1 ευρώ το παιδικό εισιτήριο. Οι δύο ομάδες θα πάρουν επίσης αριθμό θέσεων στα επίσημα θεωρεία του σταδίου τα οποία θα μπορούν να διαθέσουν προς 40 ευρώ.

Λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν από τις δύο ομάδες.

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί στον τελικό λευκές εμφανίσεις και ο Εθνικός με μπλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση