ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Με όλο τον σεβασμό στον Άρη... είμαστε η Ομόνοια»

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή της Ομόνοιας

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη ο υπηρεσιακός προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.

Η τοποθέτηση του στη Cytavision:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με τρομερή ένταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούμε. Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το κεφάλι χαμηλά. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι ότι τα παιδιά δεν πρόκειται να παρατήσουν κανένα παιχνίδι».

Περισσότερα σε λίγο...

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και το πιστέψανε.. Αυτό τους είπα από την πρώτη μέρα ότι πρέπει να πιστέψουνε. Ότιδηποτε και να λέω, η διοίκηση, ο πρόεδρος, ο προπονητής… αν οι ίδιοι δεν πιστεύουν θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν κάποια πράγματα. Ξέρουμε ότι ο Άρης παίζει σε κάθε με παιχνίδι σε τρομερή ένταση άρα ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στο γήπεδο.

Ο Άρης παίζει ανοικτά, παίζει πιεστικά και αυτό έχει το ρίσκο. Να δουλέψουμε όλοι, να υποστηρίξει ο ένας τον άλλο. Λάθη θα γίνουν γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους. Τους είπα μετά το παιχνίδι ότι θα χαμογελάσουν με το αποτέλεσμα. Τα παιδιά το αποτέλεσμα που πήραν δικαιώνει την προσπάθεια τους. Στ’ αποδυτήρια τους είπα ότι δεν κάναμε τίποτα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, χαμηλά το κεφάλι. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα και την πίστη η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για τα παιδια». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση