ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα δύο πρόσωπα που «συνδέουν» Ομόνοια και Γάνδη

Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι «πράσινοι»

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αναμέτρηση απέναντι στην Γάνδη πλησιάζει και η Ομόνοια παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα αναφορικά με τον πρώην προπονητή της Χενκ Χάουαρντ και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Στιν Βρέμεν, όπου και οι δύο πέρασαν τόσο από την Βελγική ομάδα όσο και από το «τριφύλλι».  

Το αφιέρωμα:

Δύο πρόσωπα συνδέουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και την KAA Gent, τα οποία βρέθηκαν και στις δύο ομάδες, ο ένας από το πόστο του προπονητή και ο άλλος ως ποδοσφαιριστής.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χενκ Χάουαρντ. Ο Ολλανδός πολύπειρος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Γάνδης από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 και ακολούθως μερικούς μήνες αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους.

Στις δύο ομάδες βρέθηκε και ο Βέλγος ακραίος αμυντικός, Στιν Βρέμεν. Ο Βρέμεν διένυε τα πρώτα στάδια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όταν το 1997 «μετακόμισε» από τη Μέχελεν στη Γάνδη. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια πριν τον αποκτήσει η Ουτρέχτη. Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2006, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε τον Βρέμεν από την Φίτεσε. Η θητεία του στην ομάδα μας ήταν σύντομη, αφού το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε για την Ντεν Χάαγκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση