ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τα «βρήκαν» Χριστοδούλου – Παπασταύρου… «Σκυτάλη» στο σωματείο

Έγιναν σημαντικά βήματα για τη μεταβίβαση των μετοχών, απομένουν τα τελευταία

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι, επιβεβαιωμένες με τον πλέον επίσημο τρόπο πια (δες εδώ), διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τζον Χριστοδούλου και Σταύρο Παπασταύρου, μετά το ενδιαφέρον που επέδειξε ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας για αγορά των μετοχών της εταιρείας «Ομόνοια Ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ήδη έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του deal, αφού ανάμεσα σε Χριστοδούλου και Παπασταύρου φαίνεται να προκύπτει συμφωνία για μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει ο δεύτερος έναντι περίπου 18 εκατ. ευρώ.

Αυτό που μένει πλέον για να μπει οριστικά το νερό στο αυλάκι, είναι να βρεθεί κοινή συνισταμένη ανάμεσα στην πλευρά του Χριστοδούλου και αυτήν του σωματείου της Ομόνοιας σχετικά με τους όρους της συμφωνίας που θα υπογραφεί. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 24sports, το σωματείο ζητά να επωμιστεί ο νέος επενδυτής την πληρωμή των χρεών προς το κράτος με το ποσό αυτό να ανέρχεται κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Αυτό το σημείο δεν φαίνεται να αποτέλει τροχοπέδι προς την ολοκλήρωση του deal. Παράλληλα, στη συζήτηση για τη συμφωνία, το σωματείο αξιώνει την καταβολή εκ μέρους του επενδυτή ενός πρόσθετου ποσού που θα ανέρχεται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

Ένα ακόμη σημαντικό τμήμα της συμφωνίας είναι και η χρονική διάρκεια διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Τζον Χριστοδούλου. Ο ίδιος ζητά να αναλάβει τη διαχείριση για τα επόμενα 10 χρόνια, ενώ από πλευράς σωματείου επιθυμούν να ξεκινήσει η συζήτηση στο χρονικό διάστημα που απέμενε βάση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί με τον Σταύρο Παπασταύρου, δηλάδη για άλλα 6.5 χρόνια (με δικαίωμα επέκτασης 5+5).

Τα παραπάνω είναι θέματα που χρήζουν διαπραγμάτευσης με τις τρεις πλευρές πλέον να βρίσκονται στο τραπέζι σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί το deal με όρους που θα συμφέρουν όλους. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη εντατικοποιηθεί και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις ως προς το όλο ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση