ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Τα άπαντα της κλήρωσης

Μαθαίνουν αντίπαλο οι «πράσινοι»

24sports team

info@24sports.com.cy

Η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού του Champions League είναι προ των πυλών και η Ομόνοια αναμένει να μάθει τον αντίπαλο της ή το ζευγάρι απ’ το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της.

Στην κληρωτίδα που αφορά στους «Πρασίνους» θα βρεθούν συνολικά 20 ομάδες. Αναφερόμαστε στους πρωταθλητές που αρχίζουν απ’ τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και στα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού.

Οι 20 ομάδες θα χωριστούν σε δυνατές και αδύνατες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή βαθμολογία που κουβαλούν. Η Ομόνοια θα βρίσκεται στους αδύνατους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι, μετά την προκλήρωση είναι οι Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), αλλά και ο νικητής από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού του θεσμού ανάμεσα στις Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)/ Βάλουρ (Ισλανδία) και Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Λέγκια (Πολωνία).

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης η ομάδα που θα βγει πρώτη απ’ το κάθε ζευγάρι θα είναι αυτή που θα έχει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 20 ή 21 Ιουλίου, και οι επαναληπτικοί στις 27 ή 28 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκριση της Ομόνοιας συνεπάγεται και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς ομίλους μιας και στην χειρότερη ακόμη και αν ακολουθήσουν δυο αποκλεισμοί τότε θα βρεθεί στους ομίλους του Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση