ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεδρία για Ηλία στον Εθνικό

Αποφασίζουν για την πρόταση που κατέθεσε η Ομόνοια

Ξεκαθαρίζει απόψε οριστικά το θέμα του Μάριου Ηλία. Η διοίκηση θα παρακαθίσει απόψε στις 19:00 σε συνεδρία για να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί ή όχι την πρόταση που κατέθεσε η Ομόνοια για τον 27χρονο επιθετικό.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Ηλία με τη μορφή του δανεισμού αλλά ουσιαστικά ο παίκτης θα είναι δικός τους, καθώς θα υπάρχει υποχρεωτική option αγοράς σε μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Η πρόταση που κατέθεσε η Ομόνοια είναι τελική και δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί προς το πάνω, παρόλο υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά σε σχέση με τις απαιτήσεις της ομάδας της Άχνας.

Οι ιθύνοντες του Εθνικού θα «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα στην αποψινή συνεδρία για να καταλήξουν σε μια απόφαση, σχετικά με την πρόταση του τριφυλλιού. Μάλιστα, ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας Κίκης Φιλίππου επιθυμεί να βγει αν είναι δυνατό μια ομόφωνη απόφαση από το ΔΣ για το συγκεκριμένο θέμα.

Το σίριαλ του Μάριου Ηλία θα φτάσει απόψε στο τέλος του με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, με το μπαλάκι να βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στην πλευρά του Εθνικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση