ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Συμπεριφορές που δεν είναι φυσιολογικές - Εξυπηρέτηση συμφερόντων»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ανδρέας Δημητρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» και αναφέρθηκε στον πλούσιο απόηχο του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ (2-1), την οποία η Ομόνοια κέρδισε πολύ δύσκολα και με ανατροπή

Στη σύντομη παρουσία του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας τοποθετήθηκε για όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν στο πλαίσιο και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι όποτε το κρίνει η διοίκηση θα παρεμβαίνει.

Μίλησε επίσης για τη δύσκολη νίκη και τη σημασία τις, ενώ υπογράμμισε πως η Ομόνοια μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη.

«Τα όσα ακολούθησαν του αγώνα, δηλαδή οι ακραίες τοποθετήσεις και οι απόλυτες συμπεριφορές, δεν ήταν φυσιολογικές και δεν δικαιολογούνται. Έγιναν για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, είτε για να ευνοηθούν, είτε για να αδικηθεί η Ομόνοια. Αυτή η συμπεριφορά τους άφησε εκτεθειμένους στα μάτια της κοινής γνώμης. Χθες τι είδαμε; Το VAR να διορθώνει δύο λάθη. Τα γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν και το VAR το διόρθωσε. Σχολιάζουμε ότι ακυρωθήκαν γκολ και άλλες τοποθετήσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να αποκαθηλώσουν το VAR. Ήρθε για να μείνει. Πιστεύουμε πως αυτό έγινε για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Όλο αυτό ήταν για την φάση του Κακουλλή με τον Σισκόφσκι. Το VAR έκρινε πως δεν υπήρχε κάποιο σημείο για να αλλάξει την απόφαση του ο διαιτητής. Το μήνυμα μας, είναι πως άπαντες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν δίκαια την δουλειά τους. Αν κρίνουμε πως πρέπει να παρεμβαίνουμε, θα το κάνουμε».

Για τις παρεμβάσεις των άλλων ομάδων υπογράμμισε: «Είδαμε απόλυτες συμπεριφορές που δεν είναι φυσιολογικές. Είναι για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Δεν θυμάμαι να έγινε ξανά αυτό. Έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ από οφσάιντ; Δεν κατάλαβα… Αυτό που με ενοχλεί, πως ο καθένας δηλώνει ότι θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει και δεν υπάρχει ο αντίλογος. Με ενοχλεί…».

Σχετικά με το παιχνίδι με τη Δόξα: «Μπορούσαμε και θα έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι χθες. Έχουμε λίγες μέρες για να δουλέψουμε. 5-6 μέρες θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να το κερδίσουμε. Επίσης σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Βλέπουμε τι γίνεται… Ο κόσμος είναι ασπίδα. Δεν είναι υπερβολή, είναι ξεκάθαρο. Μόνο με τον κόσμο θα πορευτούμε. Μόνο με τους Ομονοιάτες είμαστε μια χαρά, δεν θέλουμε κανέναν άλλο. Έχουμε κάθε διάθεση να προσφέρουμε για το καλό του ποδοσφαίρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση