ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας: «Απαιτούμε την επιστροφή των χρημάτων»

Διαβάστε την επιστολή που έστειλαν οι οργανωμένοι στην ΚΟΠ

Επιστολή προς την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ απέστειλε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ομόνοιας αναφορικά με την κατάσταση του Μακαρείου σταδίου.

Αναλυτικά:

Κύριοι,

Η επιστολή αυτή αφορά την απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση του Μακάριου Σταδίου, αφού πραγματικά βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές όσες φορές καλούμαστε ως οπαδοί να παρακολουθήσουμε παιχνίδι σ’ αυτό το εγκαταλειμμένο γήπεδο.

Το περασμένο Σάββατο γίναμε κορόιδα της απαράδεκτης απόφασης να μεταφερθούν οι πάγκοι μετά από αρκετά χρόνια μπροστά στην Ανατολική κερκίδα. Δεν έφτανε η πιο πάνω απαράδεκτη απόφαση, τοποθέτησαν τους πάγκους όσο πιο κοντά στο γήπεδο (θυμίζουμε ότι μπροστά από τη Δυτική Κερκίδα οι πάγκοι ήταν απομακρυσμένοι από το χορτοτάπητα) με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν παιχνίδι.

Απαιτούμε άμεσα να λάβετε μέτρα ούτως ώστε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες τέτοιας εξευτελιστικής κατάστασης. Πως είναι δυνατόν να πληρώνουμε 15 ευρώ για την είσοδο σε ένα εγκαταλειμμένο γήπεδο; Σε ένα γήπεδο το οποίο δεν υπάρχουν καθίσματα; Σε ένα γήπεδο το οποίο τα καθίσματα όπου υπάρχουν είναι για παιδιά κάτω των 5 ετών;

Έχετε εκτεθεί για ακόμη μία φορά αφού δεν αφήσατε αυτόν που σας ζήτησε να επαναφέρει στον Κυπριακό Αθλητισμό το Μακάρειο Στάδιο σε γήπεδο όπου να μην ντρέπεσαι να παρουσιάσεις ακόμη και για ερασιτεχνικό παιχνίδι. Κάθε φορά που θα βλέπουμε το Μακάρειο σ’ αυτήν την κατάσταση θα μας υπενθυμίζει τα πολιτικά παιχνίδια που για κάποιους είναι υπεράνω του αθλητισμού στον τόπο μας.

Η ευθύνη για όλα τα πιο πάνω σας βαραίνει.

Ως εκ τούτου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επιστροφή των χρημάτων που εισπράξατε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ως Σύνδεσμος Φιλάθλων της Ομόνοιας σας προτρέπουμε να τα καταθέσετε για βοήθεια στον Δημήτρη Κλεάνθους στον αγώνα του για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα αναμένουμε την απάντηση σας το συντομότερο δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X