ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΣΠ Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού με άπειρα ειδικά στοιχήματα και Cash Out από την Stoiximan!

Η νίκη της Ομόνοια δίνει απόδοση 2.80, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η νίκη του Απόλλων δίνει απόδοση 2.40

Η Ομόνοια φιλοξενεί στη Λευκωσία τον Απόλλων Λεμεσού στις 18:00 και η και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων προσφέρει στους παίκτες της αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Ομόνοια δίνει απόδοση 2.80, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η νίκη του Απόλλων δίνει απόδοση 2.40. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.87, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.87, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.70 και το No Goal δίνει 2.10. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια δίνει 2.12, να σκοράρει πρώτος ο Απόλλων Λεμεσού δίνει απόδοση 1.95 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια δίνει 4.50 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Λεμεσού δίνει 3.75.

Αν κατά τη διάρκεια του ματς μπει μόνο ένα γκολ η απόδοση είναι 4.85, αν το ακριβές σκορ είναι 1-0 η απόδοση είναι 8.50, ενώ αν το σκορ είναι 0-1, η απόδοση είναι 7.50. Στην περίπτωση που το χορό των τερμάτων ανοίξει ο Ντάρμπισιρ για την Ομόνοια, η απόδοση είναι 4.50 και ακολουθούν οι Fedor και Christofi με αποδόσεις 6.00 και 8.00, αντίστοιχα. Επίσης, αν σκοράρει πρώτος είτε ο Σελάγια, είτε ο Pereyra, η απόδοση είναι 3.75 και ακολουθεί ο Carr με απόδοση 4.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X