ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σωτηρίου: Γουστάρουν και οι δυο…

Ο ορισμός του διαιτητή φαίνεται να ικανοποιεί και τις δυο μεριές

Σάββας Λαζανιάς

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν τον ορισμό του Λούκα Σωτηρίου Ομόνοια και Απόλλων για το μεταξύ τους αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Είναι μια λύση κοινής αποδοχής

Η επιλογή του Σωτηρίου τυγχάνει της αποδοχής και των δυο ομάδων. Είναι ένας από τους λίγους διαιτητές που δεν βρίσκεται στη λίστα των «ανεπιθύμητων» της Ομόνοιας και του Απόλλωνα.

Υπό τι περιστάσεις, είναι ο καλύτερος ο ορισμός που θα μπορούσε να γίνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη και τα όσα εκτυλίχθηκαν σε «ΑΕΚ Αρένα» και Τσίρειο την περασμένη αγωνιστική. Η επιλογή του Λούκα Σωτηρίου θα βοηθήσει στο να ηρεμίσουν τα πνεύματα και να πέσουν οι τόνοι, οι οποίοι είχαν ανεβεί από τις δυο ομάδες τις προηγούμενες μέρες.

Στη θεωρία, ο ορισμός του Λούκα Σωτηρίου κρίνεται ιδανικός για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα. Όμως, άλλο θεωρία και άλλο πράξη. Ο Κύπριος διαιτητής καλείται να σταθεί στο ύψος του και να πραγματοποιήσει μια ισορροπημένη διαιτησία η οποία θα περάσει απαρατήρητη.

Σίγουρα, το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο όμως ο κ. Σωτηρίου έχει την εμπειρία για να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε τέτοια παιχνίδια και αυτό περιμένουμε να πράξει και το Σάββατο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X