ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωματείο Ομόνοιας: Στις 14 Ιουνίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση από τους «πράσινους»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Σωματείο Ομόνοιας ενημέρωσε για την έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 17:00.

Η ανακοίνωση του Σωματείου της Ομόνοιας:

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στις 17:00 στο χώρο δεξιώσεων Pavilion (Αβραάμ Αντωνίου 2, Λακατάμια 2330), στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 54 του Καταστατικού του Συλλόγου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Με βάση το Άρθρο 57 του Καταστατικού, κάθε μέλος που επιθυμεί να εγγράψει θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να ζητήσει τούτο γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει εάν θα το εγγράψει ή όχι. Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη θέματα που ζητούνται από το 1/3 των μελών.

Με βάση το Άρθρο 61 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1) Έναρξη εργασιών – Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.
2) Έκθεση δράσης και οικονομική έκθεση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
3) Κατάθεση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
4) Θέματα που εγγράφουν μέλη όπως προβλέπεται στο Καταστατικό.
5) Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής και ψηφολεκτών.
6) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
7) Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Παρουσίαση/Ενημέρωση σχετικά με την νέα συμφωνία για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
2. Συζήτηση/Έγκριση
Μάριος Αργυρίδης
Πρόεδρος
————————————————————————-
Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση