ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκούρα τα πράγματα και στο κύπελλο για τη ΖΤΕ του Κατελάρη

Άλλη μια συμμετοχή για τον διεθνή μέσο

Σταματημό δεν έχει η άσχημη πορεία της Ζαλαγκερζέγκι και μάλιστα ανεξαρτήτως θεσμού, αφού μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Φάνου Κατελάρη γνώρισε σήμερα (12/2) την ήττα με 3-1 στην έδρα της Λίποτ Πέκσεγκ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ουγγαρίας.

Ο αμυντικός μέσος της Ομόνοιας, που παίζει δανεικός στη ΖΤΕ, μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 64' στη θέση του Μπομπάλ. Σ' εκείνο το χρονικό σημείο το σκορ ήταν ήδη στο 2-1 και η ομάδα του έπαιζε με δέκα, λόγω αποβολής του Μπάρτσι. Τελικά, 15 λεπτά μετά την είσοδο του διεθνούς μεσοαμυντικού στο παιχνίδι, η αντίπαλος της ΖΤΕ βρήκε και τρίτο γκολ, δυσκολεύοντας το έργο της για ανατροπή στον επαναληπτικό που είναι ορισμένος για την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Κατελάρη στο κύπελλο και η πέμπτη συνολικά από τότε που πήγε στη ΖΤΕ, με τον απολογισμό της σε αυτό το διάστημα να είναι τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα παραμένει στην προτελευταία θέση του πίνακα, απέχοντας πέντε βαθμούς από τη ζώνη της παραμονής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X