ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ψάχνοντας το «κοράκι» του ΓΣΠ

Ποιος θα οριστεί για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» δείχνουν να επιστρέφουν, καθώς φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μία καλή ομάδα, ενώ οι «κυανόλευκοι» είναι δυνατοί τα τελευταία χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλη συζήτηση για την διαιτησία, με τις δύο ομάδες να εκφράζουν έντονα παράπονα για τις διαιτησίες που έτυχαν στα τελευταία τους παιχνίδια. Η Ομόνοια με την ΑΕΚ και ο Απόλλωνας με την Πάφο.

Με τον θόρυβο που έγινε, τίθεται πλέον το ερώτημα για τον διαιτητή που θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Σαββάτου, διότι και οι δύο ομάδες δεν θα επιθυμούν να οριστεί «κοράκι» που τους «έσφαξε» σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι οι ομάδες έχουν κάποιους διαιτητές, τους οποίους θεωρούν «ανεπιθύμητους» για τα παιχνίδια τους. Βέβαια, παρ’ όλα αυτά, κατά καιρούς έχουν οριστεί σε αγώνες τους.

Όπως για παράδειγμα για την Ομόνοια ο Λεόντιος Τράττος, που ήταν «κόκκινο πανί» για τους Ομόνοιατες, αλλά έχει κάνει αγώνες των «πρασίνων» πρόσφατα. Σε αυτή την κατηγορία, μπορούμε να βάλουμε τον Βασίλη Δημητρίου και τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς επίσης και τους Κώστα Ψευδιώτη, Αβράαμ Τσούκκα.

Για τους Βασίλη Δημητρίου και Γιάννη Αναστασίου έχει εκφραστεί αρκετές φορές και επίσημα ο Απόλλωνας, αρά σαν επιλογή φαντάζει δύσκολο να δούμε ένα εκ των δύο στο ντέρμπι του Σαββάτου. Η ομάδα της Λεμεσού, τελευταία έχει παράπονα και από τον Τιμόθεο Χριστοφή, αν και είχε κάνει καλές διαιτησίες παλαιότερα στα παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Με αυτά τα δεδομένα, η λογική λέει ότι τις πιο πολλές πιθανότητες να οριστεί στο ντέρμπι είναι ο Λούκας Σωτηρίου, για τον οποίο δεν είχαν ιδιαίτερα παράπονα οι δύο ομάδες, που να τον βάλουν στην λίστα των «ανεπιθύμητων». Βέβαια, έχει πιθανότητες να οριστεί ο Τιμόθεος Χριστοφή, αλλά και ο Λεόντιος Τράττος. Θα δούμε που θα κάτσει η… μπίλια του παρασκηνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X