ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ψάχνει σεφτέ στο ντέρμπι

Το «τριφύλλι» επιζητά την πρώτη νίκη μέσα στο 2020

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η ώρα του ντέρμπι με την Ανόρθωση σιμώνει. Στις πέντε η ώρα δίνεται η σέντρα. Η Ομόνοια έχει απαίτηση νίκης για να συνεχίσει χωρίς απώλεια 5τη διαδρομή στόχων στην όποια βαδίζει από την αρχή της χρονιάς. Η αντίπαλός είναι στο +4 και η νίκη που αν επέλθει θα είναι η πρώτη μέσα στο 2020, μειώνει την διαφορά στον ένα βαθμό.

Η Ομόνοια  είναι αήττητη στο γήπεδο της και για να συνεχίσει τοιουτοτρόπως θα πρέπει  να παραταχθεί απέναντι σε ένα οργανωμένο και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, πανέτοιμη για ένα ματς ψηλών εντάσεων, ατέλειωτων τρεξιμάτων, ασφυκτικών μαρκαρισμάτων – ανοικτοί χώροι δεν θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν- και γενικότερα συνθηκών κλειστής έκβασης.

Ακόμη μια μαζική παρουσία ετοιμάζεται σήμερα στο ΓΣΠ από τον πράσινο λαό

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνατότητες τους Με αυτά τα όπλα που θα προστεθούν στη υπάρχουσα ποιότητα θα γίνει η στόχευση προς το ζητούμενο που είναι η συγκομιδή των τριών βαθμών.

Η απουσία του Φαμπιάνο είναι άκρως σημαντική.  Θα αγωνιστεί ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης που θα κάνει ντεμπούτο σε ματς πρωταθλήματος. Ο μικρός τυγχάνει της πλήρους συμπαράστασης των συμπαικτών του που προσπαθούν να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να του μειώσουν το βάρος που φυσιολογικά νιώθει. 

Επανέρχονται οι Ανταμ Λανγκ και Ζιόρντι Γκόμεθ που απουσίασαν με την Πάφος FC λόγω καρτών,

Πιθανοί έντεκα: Στο τέρμα ο Κυριακίδης ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαυρία, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζ.Γκόμεθ και Β.Γκόμες, με προωθημένο τον Τιάγκο. Ο Εζρά (Κακουλλής) με το Μποτεάκ στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάρμπισαιαρ.

Ακόμη μια μαζική παρουσία ετοιμάζεται σήμερα στο ΓΣΠ από τον πράσινο λαό. Η κίνηση ήταν αυξημένη χθες στους χώρους διάθεσης.

Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ σήμερα από τις 15:00.

Καλώς ορίσατε πρόσφυγες!
Η Ομόνοια προβαίνει σήμερα σε μια σπουδαία πράξη. Φιλοξενεί πρόσφυγες συνανθρώπους μας που διαμένουν προσωρινά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου.

Οι πρόσφυγες θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για την έναρξη του αγώνα και θα νιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα αυτής εμπειρίας. Ακολούθως θα παρακο λουθήσουν την αναμέτρηση από θεωρείο του σταδίου,

Αυτή είναι πράξη ανθρωπιάς. Ανθρωπιά είναι η προσφορά βοήθειάς σε όσους το έχουν ανάγκη. Είναι η καλοσύνη, η αγάπη και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό. Είναι στάση ζωής!

Η όλη προσπάθεια γίνεται με τη συνεργασία της Υπηρεσία Ασύλου για και τους εθελοντές από «Το σχολείο της Κυριακής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X