ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Προσπάθησε η Ομόνοια, αλλά τα Σάββατα ήταν πρόβλημα»

Ο Μπόρις Κλέιμαν εξήγησε τι πέρασε στην Κύπρο ο Χεν Έζρα

Για το θέμα του Χεν Εζρά, ο οποίος αποχώρησε από την Ομόνοια μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, στο netanya.mynet.co.il, ο συμπατριώτης του και τερματοφύλακας της Ένωσης, Μπόρις Κλέιμαν.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε:

Αρχικό σχόλιο:

«Αν και δεν παίξαμε στην ίδια ομάδα, ήμασταν σε επαφή. Ο Χεν ήρθε στην Κύπρο με πολλές προσδοκίες και ήθελε πάρα πολύ να πετύχει. Ήρθε από το Ισραήλ ως παίκτης με μεγάλα επιτεύγματα. ως αποδεδειγμένος παίκτης με ρεκόρ. Όποιον ρωτήσετε στην Κύπρο για τον Εζρά θα σας πει ότι είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, τον αγαπούσαν πραγματικά και ήθελαν να τον κρατήσουν».

Ο Κλαίμαν σχολίασε και το θέμα που είχε ο Εζρά με το να αγωνίζεται Σάββατο:

«Στο θέμα του Σαββάτου ήθελαν πραγματικά στην Ομόνοια να τον βοηθήσουν και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες. Ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς να είναι άνετος και ότι δεν θα είναι εμπόδιο. Έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν και αυτό δείχνει πόσο τον ήθελαν».

Εν συνεχεία:

«Είμαι βέβαιος ότι το θέμα του Σαββάτου στην Κύπρο δεν ήταν εύκολο γι’ αυτόν. Το να μην είναι με την ομάδα στο ξενοδοχείο και τέτοια πράγματα, είναι πιο δύσκολο να συνδεθείς με τους συμπαίκτες σου. Στο Ισραήλ θα έχει πολύ πιο εύκολο σε αυτό το θέμα, μπορεί να κάνει και τα δύο πράγματα – να συνεχίσει με τη θρησκεία και να αγωνίζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X