ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράγοντας ΖΤΕ: «Θέλουμε και του χρόνου τον Φάνο»

Επιβεβαιώνει ότι θέλουν να τον κρατήσουν

24sports team

info@24sports.com.cy

Tην επιθυμία της Ζαλαγκερζέγκι να έχει στις τάξεις της και την νέα περίοδο τον Φάνο Κατελάρη εξέφρασε μέσω δηλώσεών του σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ιστβάν Σάλοϊ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες είχατε διαβάσει πριν από μερικές μέρες σε σχετικό ρεπορτάζ του 24sports (θυμηθείτε εδώ).

«Συμβούλευσα τον Φάνο να ξεκουραστεί γιατί η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη για τον ίδιο. Θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας ξανά, είναι χρήσιμος παίκτης και μπορεί να είναι πολύτιμος για τη νέα σεζόν», ήταν η σχετική τοποθέτηση του παράγοντα της Ζαλαγκερζέγκι στη Nemzeti Sport.

Παράλληλα, ο Σάλοϊ μίλησε και για το περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης οπαδών της ομάδας του, που ώθησε τον Φάνο να αποχωρήσει από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης:

«Δεν είχε γίνει ποτέ ένα ανάλογο περιστατικό σε κάποιο από τα παιχνίδια μας, αλλά δυστυχώς έγινε. Υπήρχαν 5000 στο γήπεδο, πολλοί από αυτούς σφύριζαν στους αντίπαλους παίκτες. Το άκουσα κι εγώ δυστυχώς και το καταδικάζω. Δεν είναι συνηθισμένη συμπεριφορά για τους οπαδούς της ΖΤΕ αυτή», είπε, σημειώνοντας για τον Κατελάρη:

«Ο Κατελάρης ήταν στον πάγκο και θα έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X