ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπουλής: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ικανοποιημένος με τη συνολική προσπάθεια

Ο Παπουλής μετά την λευκή ισοπαλία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision.

Όσα δήλωσε ο Φώτης Παπουλής:

Για τον αγώνα: «Θέλω να πω μπράβο σε όλη την ομάδα, Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, καταφέραμε ένα στόχο που είχαμε εδώ και χρόνια, μπήκαμε ομίλους και θέλω να πω μπράβο σε όλους, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πιο επιθετικοί από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Δεν βρήκαμε το γκολ στο δεύτερο μπήκαμε και πάλι δυνατά όμως όσο δεν βρίσκαμε το γκολ έπεφτε η απόδοση μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και έλεγξε το ματς. Εμείς κάναμε την αρχή, μπήκαμε ομίλους και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε την κλήρωση και να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Για το πρώτο ματς: «Σίγουρα το πρώτο ματς ήταν καθοριστικό, είμαστε νέα ομάδα τώρα κτιζόμαστε. Πετύχαμε το πρώτο στόχο της χρονιάς και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό».

Μήνυμα στο κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Από την αρχή ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και να ζήσω επιτυχίες. Η πρώτη είναι η είσοδος στους ομίλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X