ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπουλής: «Καταλαβαίνω πώς νιώθουν τα παιδιά του Απόλλωνα»

Το σχόλιο του Ελλαδίτη για την πρώην του ομάδα

Αναφορά στους ξέφρενους πανηγυρισμούς των Ομονοιατών στο «Ηλίας Πούλλος» έκανε ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος έκανε σχόλιο και για την πρώην του ομάδα μετά από σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι, έγινε η στέψη, και ότι έγινε κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Είδα ένα κόσμο αφηνιασμένο, που έτρεχε από πίσω μας. Κρεμόντουσαν από τα δέντρα σαν τα σταφύλια. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα αυτά στη μνήμη μας. Ήταν ένα ξέσπασμα ετών. Νιώθαμε το βάρος και χαλαρώσαμε. Είχαμε πίεση και από την Ευρώπη και από το πρωτάθλημα. Αυτές οι πρέπει να μείνουν χαραγμένες, και να μην είναι το φετινό πυροτέχνημα».

Για το ότι στον Απόλλωνα δεν πήρε ένα πρωτάθλημα, το οποίο ενδεχομένως να το άξιζε: «Ο περισσότερος κόσμος της Κύπρου το αναγνωρίζει αυτό, ο Απόλλωνας έδειξε μεγάλη συνέπεια στον πρωταθλητισμό. Αυτό με στιγμάτιζε εμένα και τον Απόλλωνα, το παλεύαμε, ήμασταν κοντά και πάντα κάτι συνέβαινε και δεν το παίρναμε. Καταλαβαίνω πώς νιώθουν τα παιδιά του Απόλλωνα. Έζησα μεγάλες στιγμές με εξόδους στην Ευρώπη και με κύπελλα, το μόνο που έλειπε για να ολοκληρωθώ ήταν ένα πρωτάθλημα. Όλοι μαζί είχαμε σκοπό να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω και ο επόμενος χρόνος να είναι το ίδιο χαρούμενος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση