ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπασταύρου: «Χωρίς συμφωνία με το σωματείο δεν θα κτίσουμε γήπεδο»

Έριξε «βόμβες» ο πρόεδρος της Ομόνοιας

Στην εκπομπή «Total Green» μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε στο σωματείο για αλλαγή στη μεταξύ τους συμφωνία.

Αναλυτικά:

«Ζήτησα εδώ και αρκετούς μήνες να αλλαχθεί το management που πρότεινε το σωματείο. Η Ομόνοια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να γίνουν αρκετές υποδομές. Πρέπει να γίνει το Ηλίας Πούλλος όπως το θέλουμε, πρέπει να γίνει ιδιόκτητο γήπεδο. Για να μπορέσω να επενδύσω τα λεφτά που χρειάζεται η Ομόνοια για να μεγαλώσει παντού, πρέπει να νοιώσω κατοχυρωμένος. Αυτό ζήτησα από το σωματείο, αυτή η συμφωνία να μην είναι προσωρινή. Ζήτησα από το σωματείο να πάρει ένα ποσοστό στην εταιρεία και να γίνει ένας συνεταιρισμός που θα συνεχίσει για πάντα. Δεν έχω πλάνα να πουλήσω τις μετοχές της εταιρείας και για αυτό θέλω να γίνει ένα συνεταιρισμός με το σωματείο που θα είναι για πάντα.

Πρόσφερα στο σωματείο 10% στις μετοχές της εταιρείας και 10% μετοχές στο γήπεδο που θα κτίσει η Ομόνοια. Με αυτό τον τρόπο θα προχωρήσουμε μπροστά. Το σωματείο θα είναι μέτοχος στην εταιρεία. Όταν κτιστεί το γήπεδο θα μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα της εταιρείας για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να συνεχίσω να βάζω λεφτά στην Ομόνοια πρέπει να ξέρω ότι θα γίνει κάτι. Αν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο μετά θα τελειώσουν οι ανησυχίες για το που πάμε. Αυτό ζήτησα, το σωματείο δεν το δέχτηκε και εγώ τους είπα ότι θα τιμήσω τη συμφωνία που υπάρχει μέχρι σήμερα όμως δεν θα μπορέσουμε να κτίσουμε το Ηλίας Πούλλος που θέλουμε, ούτε και το ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να κτιστεί ένα ιδιόκτητο γήπεδο. Μπορούμε να κτίσουμε ένα γήπεδο σε τρία χρόνια. Δεν μπορώ να βάζω εκατομμύρια να κτίσω ένα γήπεδο και μια μέρα να το δώσω πίσω».

Για το Μακάρειο στάδιο: «Εάν τα καταφέρουμε να έρθουμε σε μια συμφωνία με το σωματείο, θέλουμε να κτίσουμε γήπεδο στο Μακάρειο»

Πως θα επηρεαστεί η ομάδα σε περίπτωση μη συμφωνίας με το σωματείο: «Πριν 4 χρόνια όταν έγινε η συμφωνία, για πολλούς λόγους η συμφωνία ήταν άδικη για μένα. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που έπρεπε να γίνει όπως έγινε. Μετά από τέσσερα χρόνια είναι καιρός να γίνει πιο δίκαιη αυτή η συμφωνία. Εγώ είμαι έτοιμος να συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε αλλά δεν είναι από το χέρι μου μόνο. Ότι συμφωνήθηκε στη συμφωνία θα τα τηρήσω. Έδωσα παραπάνω από όσα έλεγε η συμφωνία. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Έφτασε η στιγμή για να αλλάξει η συμφωνία. Εάν δεν τα καταφέρουμε είναι κρίμα για τον κόσμο, είναι κρίμα για όλους μας. Εγώ είμαι έτοιμος να συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε και να μεγαλώσουμε την Ομόνοια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση