ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρέμβαση Παπασταύρου για τις εξελίξεις

Μιλά για υπόσκαψη, καθυστέρηση και προσπάθειά του να διαλύσει την επιτροπή

Κατεγγελίες προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στα social media o Σταύρος Παπασταύρου, σημειώνοντας ότι αυτός και μόνο είναι που πρέπει να παραιτηθεί γιατί υπέσκαψε και καθυστέρησε το έργο της, αλλά και γιατί προσπάθησε, όπως προσθέτει, να τη διαλύσει.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95,0, ο το μέλος της Επιτροπής, Χάρης Σαββίδης, είχε μιλήσει για προσπάθεια αποδόμησης των στοιχείων που είχε καταθέσει ο κ. Παπασταύρου ενώπιόν της (δες εδώ).

Αναλυτικά:

Μετά τα τελευταία γεγονότα και δηλώσεις σχετικά με την Επιτροπή Δεοντολογίας και την προσπάθεια αποδόμησης των πολύ σοβαρών στοιχείων που έχω καταθέσει, είναι φανερό ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να αποδομήσουν, να σταματήσουν και στο τέλος να διαλύσουν την Επιτροπή, ώστε να μην γίνει κατορθωτή η εξυγίανση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Έχουν αναγκάσει τα τρία Μέλη της Επιτροπής σε παραίτηση λόγω του ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως ξεκίνησαν, όπως ήθελαν, όπως θα έπρεπε και όπως πιστεύω ότι συνεχίζουν να θέλουν.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους έχει αποσύρει το πόρισμα από τον Γενικό Εισαγγελέα, πιστεύω μετά από οδηγίες κάποιων, για να προστατεύσουν άλλους. Κύριε Παπαχαραλάμπους, εάν πράγματι το πόρισμα δεν ήταν ολοκληρωμένο γιατί δε ζητήσατε περισσότερες πληροφορίες, εδώ και πάνω από ένα μήνα, ώστε να το ολοκληρώσετε;

Καλώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να μην αποδεχτεί τις παραιτήσεις των τριών Μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και να τους αφήσει να ολοκληρώσουν το έργο τους. Εάν πράγματι εννοούσε ότι είναι αποφασισμένος να καθαρίσει τον στάβλο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, είναι ένας καλός τρόπος να το αποδείξει.

Ο μόνος που θα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος με ενέργειες και δηλώσεις του τους τελευταίους μήνες, υπέσκαψε και καθυστέρησε το έργο της Επιτροπής και προσπάθησε να τη διαλύσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν χαλάστηκαν...

Δεν χαλάστηκαν...

Ομόνοια και ΑΕΛ μάλλον είδαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι με ικανοποίηση
 |  ΑΕΛ