ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ορτέγκα: «Να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε»

Ο παίκτης της Ομόνοιας μίλησε και για την δική του εκστρατεία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της ομόνοιας, μίλησε σε μέσο της χώρας του και συγκεκριμένα στο «Blu Radio» όπου αναφέρθηκε γενικότερα στην πανδημία, στην κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας και κυρίως στην εκστρατεία του για στήριξη των άπορων οικογενειών της πατρίδας του.

Αρχικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί:

«Είναι δύσκολο, μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ γιατί είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι, τα μέτρα ήταν δραστικά, για να βγείς έξω πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στην κυβέρνηση για να το εξουσιοδοτήσει. Είμαι μόνος και θα ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε».

Για την εκστρατεία του ανάφερε:

«Το έκανα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια, το θέμα είναι ότι πάντα το κάνω με προσοχή και σιωπή, γιατί κάποιος προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που το χρειάζονται, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να το κάνω δημόσια».

Για την συνομιλία του με τον Μπάκα:

«Είχα μια συνομιλία με τον Μπάκα γιατί θέλει να βοηθήσει τον κόσμο της Πουέρτο Κολόμπια και ήταν ένας από τους λίγους που με πλησίασαν για να ρωτήσουν για τα παντοπωλεία, έχει περάσει δύσκολες στιγμές, δεν ξεχνά τις αρχές του».

Για τις θέσεις των συλλόγων να συνεχίσουν να πληρώνουν τους μισθούς:

« Για μένα είναι μια πράξη ευγένειας που κάνουν οι άνθρωποι αυτό, κερδίζει απευθείας την καρδιά μου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X