ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Ζητάμε άμεση συνάντηση με πρόεδρο και ομάδα προγραμματισμού»

Τονίζουν ότι λήφθηκαν μέτρα για αντιμετώπιση «εχθρικής στάσης» από ΜΜΕ, ΚΟΠ και διαιτησία

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας τονίζουν ότι ζητούν άμεση συνάντηση με τη δοίκηση της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι πήρε μέτρα για αντιμετώπιση της στάσης που θεωρούν ως εχθρική από ΜΜΕ, ΚΟΠ και διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Νιώθουμε την ανάγκη εκ μέρους των Συνδέσμων Φιλάθλων να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως χθες σε συνάντηση μας τέθηκαν αρκετοί προβληματισμοί τόσο για την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος όσο και με τη συνδρομή μας στην ανάκαμψη.

Προφανώς είμαστε όλοι απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάζουμε εντός (αγωνιστικά) και εκτός γηπέδου ( προγραμματισμός καλοκαιρινής και χειμερινής περιόδου) και δεν μπορούμε να δεχόμαστε τη Βασίλισσα να είναι κατώτερη των περιστάσεων που τις αρμόζουν.

Δεν πρόκειται να επεκταθούμε περισσότερο γιατί ζητάμε άμεση συνάντηση στην παρουσία των Προέδρων του Αθλητικού Σωματείου και του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, του Αναπληρωτή Προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέλους της ομάδας προγραμματισμού.

Επίσης λήφθηκαν μέτρα για αντιμετώπιση της εχθρικής στάσης των συγκεκριμένων ΜΜΕ, της ΚΟΠ και της διαιτησίας.

Κύριο μας μέλημα η επάνοδο στις επιτυχίες κάθε εβδομάδα που περνά. Οφείλουμε να σταθούμε ασπίδα και να δυναμώσουμε την ιδέα που λέγεται Ομόνοια, μέσω εποικοδομητικής συζήτησης και ενεργειών να επανέλθει η υγεία σε κάθε επίπεδο.

Ενωμένοι όλοι μαζί, Τεχνική Ηγεσία, Ποδοσφαιριστές, Διοίκηση και Πράσινος Λαός μπορούμε να πετύχουμε την επαναφορά της στις επιτυχίες.
Θα επανέλθουμε με ενημέρωση για τη συνάντηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ