ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
04 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Αυτή τη γιορτή δεν θα μας τη χαλάσετε»

Αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας

Με ανακοίνωση που συνυπογράφεται από πολλά οργανωμένα σύνολα, οι οπαδοί της Ομόνοιας εκφράζουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν κανονικά στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά την αρνητική απάντηση του Υπουργού για παρουσία κόσμου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Aναλυτικά:

Αυτή τη γιορτή δε θα μας τη χαλάσετε!

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του ΛΑΟΥ μετά την προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης για απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στη φιέστα τίτλου της Δευτέρας κατόπιν επίδειξης Coronapass και για πληρότητα 15% του γηπέδου, όπως θα ισχύσει ακριβώς στον τελικό κυπέλου 5 ημέρες αργότερα.

Ως ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ετσιθελική και επιλεκτική απόφαση της Κυβέρνησης που δεν στηρίζεται πάνω σε κανένα επιδημιολογικό δείκτη. Τι νομίζετε κύριοι, ότι θα κάτσουμε και θα σας ακούμε να μας ταϊζετε κουτόχορτο; Να μας λέτε ότι η χαλάρωση μέτρων για τον Τελικό Κυπέλου είναι για ψυχολογική ανάταση του κόσμου ενώ όταν πρόκειται για τη φιέστα τίτλου να μας λέτε ότι χρειάζεται προσοχή και προέχει η ασφάλεια;;; Σας είδαμε πως αντιδράσατε και όταν ο Αρχιεπίσκοπος σας απείλησε για τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρόκειται για ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ιστορία της. Αυτή τη γιορτή δε θα μας την χαλάσετε! Ο ΛΑΟΣ να ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία. Τέτοια που να αρμόζει στην Βασίλισσα 11 χρόνια μετά το τελευταίο πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση καλούμε το ΛΑΟ, Κυριακή και Δευτέρα να προχωρήσει σε εξέταση rapid test για να μπορούμε να στήσουμε τη φιέστα μας όπως θέλουμε, με πρώτο μέλημα την υγεία όλων!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση