ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Προχωρά για τον αριστερό μπακ

Υπάρχει προτίμηση σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μετά και την αναμενόμενη απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο η ομάδα σχεδιασμού συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης, με τις πληροφορίες να θέλουν την Ομόνοια να βρίσκεται  πολύ κοντά στην προσθήκη αριστερού μπακ.

Η περίπτωση Άντερσον Κορέια με βάση τις ενδείξεις απομακρύνεται,  κάτι βέβαια που λειτουργούσε ως ενδεχόμενο στην έκβαση των πραγμάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για καλή περίπτωση ποιοτικού ποδοσφαιριστή που, αν αποκτηθεί, θα καλύψει επαρκώς τη θέση

Υπάρχουν άρα και άλλες περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί και είναι στο χέρι της Ομόνοιας τα πράγματα. Δηλαδή ο Χένρικ Μπεργκ και ο Νεόφυτος Λάρκου έχουν ενώπιον τους περιπτώσεις αξιόλογες και καλούνται να αποφασίσουν ποιον θα εντάξουν στην ομάδα.

Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να δείχνει προτίμηση σε συγκεκριμένο υποψήφιο ποδοσφαιριστή, που κατά την κρίση των δυο πληροί τα στοιχεία για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για καλή περίπτωση ποιοτικού ποδοσφαιριστή που, αν αποκτηθεί, θα καλύψει επαρκώς τη θέση και θα βοηθήσει γενικότερα την ομάδα.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι ακριβώς θα συμβεί και με αυτή την περίπτωση. Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει δουλειά για τη νέα σεζόν και θα πρέπει οι νεοφερμένοι να αρχίσουν να… μαζεύονται. Και το δυναμικό να σχηματοποιείται. Συγκεκριμένα για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα υπάρχει μόνο ο Κρίστιαν Μανρίκε.

Την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα αναχωρεί για την Κυπερούντα και θα παραμείνει στο ορεινό θέρετρο μέχρι τις 12 Ιουλίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X