ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ζητά παραδειγματική τιμωρία του Νικολάου

Όλα όσα λέχθηκαν στην έκτακτη συνεδρία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία αναφέρεται στη σημερινή έκτακτη συνεδρία του ΔΣ. Οι «πράσινοι» απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Γιώργου Νικολάου, την οποία ζήτησαν στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης που έγινε στην ΚΟΠ με την ηγεσία της Ομοσπονδίας. 

Από πλευράς Ομόνοιας στη συνάντηση με την ΚΟΠ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου (μέσω skype), ο Αναπληρωτής Προέδρος Δημήτρης Γρηγόρη και ο Εκπροσώπος της ομάδας στην ΚΟΠ Νικ  Νικολάου.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

– Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου, Αναπληρωτη Προέδρου και Εκπροσώπου της ομάδας στην ΚΟΠ με την ηγεσία της Ομοσπονδιας για τη διαιτησία του αγώνα ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήσαμε την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα σοβαρά και εξόφθαλμα λάθη του, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος. Η ΚΟΠ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειές της τις αμέσως επόμενες μέρες.

– Στη συνάντηση με την ΚΟΠ επαναλάβαμε πως το Κυπριακό ποδόσφαιρο σε αυτές τις δύσκολες εποχές έχει ανάγκη διαιτησίες 50-50, οι αγώνες να κρίνονται στο γήπεδο και οι διαιτητές να μην αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

– Την Παρασκευή έχει διευθετηθεί συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ, στην οποία θα μεταφέρουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας.

– Συνάντηση έγινε και με την PrimeTel μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η PrimeTel αναγνώρισε την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο μας και τόνισε πως επρόκειτο για άτυχες στιγμές. Παράλληλα εξέφρασε αμέριστη εκτίμηση και σεβασμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της. Από την πλευρά μας δείξαμε κατανόηση σε όσα με ειλικρίνεια αναφέρθηκαν στη συζήτηση και θεωρούμε πως θα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα.

– Το μυαλό και οι σκέψεις όλων μας θα πρέπει να βρίσκονται μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για παιχνίδι ντέρμπι που απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση από όλους μας για να το κερδίσουμε.

– Κλείνοντας, απευθυνόμενοι στην ψυχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον κόσμο της, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δυναμική και συγκινητική υποστήριξή σας, όπως την έχετε εκφράσει με διάφορους τρόπους αυτές τις μέρες. Θα τα πούμε ξανά το Σάββατο σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X