ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Υποσχέσεις… ανεκπλήρωτες

Ο Σενέ φεύγει δίχως να κάνει πράξη όσα υποσχόταν το βιογραφικό του

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

vroullidesd@sppmedia.com

Ακαδημίες Γιουβέντους έβλεπες... Για επένδυση 4 εκατομμυρίων και βάλε από τη Βασιλεία για χάρη του διάβαζες το καλοκαίρι που μας πέρασε κι έτοιμος ήσουν να πας να εξαργυρώσεις το λαχείο που σου έκατσε πριν καν το ξύσεις. Και τελικά, τεσσερισήμισι μήνες αργότερα, βλέπεις τον Καλί Σενέ να φεύγει δίχως να εκπληρώσει τίποτα στην ουσία από τα όσα υποσχόταν το βιογραφικό που κουβάλησε στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι.

Η απόφαση της Ομόνοιας να μην επεκτείνει τον δανεισμό του Σενεγαλέζου και πέραν του Γενάρη είναι ειλημμένη και... κοινοποιημένη πλέον σε Κύπρο κι Ελβετία. Παρότι η διαγραφή του από το δεν ήταν απαιτούμενη για την εγγραφή του Τσέποβιτς ή οποιουδήποτε άλλου είναι να ‘ρθει τον Γενάρη στο «Ηλίας Πούλλος» (παίκτης καταλόγου Β γαρ), με τον ερχομό του Σέρβου, τα «όργια» του Ασάντε με το που πήρε μετάθεση και την παρουσία των Ντούρις και Κακουλλή, η παραμονή του στο ρόστερ είναι πια εκ των πραγμάτων περιττή. Πόσο μάλλον δεν όταν απαιτούνται και χρήματα για να γίνει κατορθωτή.

Την εμπιστοσύνη του προπονητή του στην ουσία δεν την κέρδισε ποτέ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε δα να ανταγωνιστεί κάνα… killer κατά συρροή. Οι εμφανίσεις του στην εντεκάδα της Ομόνοιας, εφτά τον αριθμό σε Κύπρο και Ευρώπη, ήταν μέχρις ενός σημείου σποραδικές κι απ' εκεί και πέρα απλώς ανύπαρκτες, με μοναδική εξαίρεση τα τελευταία ευρωπαϊκά με ΠΑΟΚ και PSV όταν στο μυαλό του ο Μπεργκ είχε πρωτίστως να κατεβάσει την ομάδα του όσο πιο φρέσκια γινόταν στο πρωτάθλημα και όχι στο Γιουρόπα.

Τις συνδύασε, μαζί με τις άλλες εννέα φορές που είχε παίξει ως αλλαγή, με ένα και μόνο γκολ, αυτό που είχε βάλει στο «Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση. Αυτή είναι η κληρονομιά που αφήνει φεύγοντας ο Σενέ και το μοναδικό απτό πράγμα που θα ‘χουμε να θυμόμαστε από τους λίγους μήνες που αγωνιζόταν στο νησί μας, μαζί με τις μεγάλες προσδοκίες που ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν χαλάστηκαν...

Δεν χαλάστηκαν...

Ομόνοια και ΑΕΛ μάλλον είδαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι με ικανοποίηση
 |  ΑΕΛ