ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
06 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Υποδοχή πρωταθλητών και τροπαίων στην Παπανικολή

Κάλεσμα για τον κόσμο

24sports team

info@24sports.com.cy

Το Αθλητικό Σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας - Green Fanatics προσκαλούν τον κόσμου να υποδεχθεί τους πρωταθλητές σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου η ώρα 18:00, στο οίκημα του συλλόγου στην Παπανικολή.

Αναλυτικά:

«Το Αθλητικό Σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας - Green Fanatics σας προσκαλούν να υποδεχθούμε παρέα, τους πρωταθλητές και τα τρόπαια, σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου η ώρα 18:00, στο σπίτι του κάθε Ομονοιάτη και της κάθε Ομονοιάτισσας, στην Παπανικολή.

Μαζί μας θα βρίσκονται παίκτες/τριες όλων των τμημάτων της ομάδας μας μαζί με τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ανδρών, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών, Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών, Κύπελλο Φούτσαλ Ανδρών και μετάλλια- τρόπαια των Δρομέων μας.

Από την ποδοσφαιρική ομάδα θα είναι μαζί μας οι Ιωάννης Κούσουλος, Γιαν Λέτσιακς, Μαρίνος Τζιωνής, Λοΐζος Λοΐζου, Κίκο, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Παναγή και Νικόλας Παναγιώτου.

Στο χώρο θα βρίσκεται κατάστημα της Green Boutique για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα της ομάδας μας. Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και παρακαλούμε όλους όσους θα έρθουν να ακολουθήσουν να το πρωτόκολλο.

ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση