ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Χάμπος ο αντι-Μπεζούς... πέντε αλλαγές (11αδα)

Οι επιλογές του Γιάννη Αναστασίου

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη στο ΓΣΠ, στον επαναληπτικό του 3-0, θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά και να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ανόρθωση. Μίλετιτς, Σιπριάνο, Κακουλλής, Κούσουλος και Αλιούμ πήραν τις θέσεις των Μάθιους, Χαμάς, Στεπίνσκι, Μπεζούς και Σίμιτς. 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ουζόχο, με τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μίλετιτς και στο αριστερό ο Σιπριάνο. Στη μεσαία γραμμ΄ή θα βρίσκονται οι Κούσουλος και Μπασιρού, με τον Χάμπο να κινείται μπροστά τους. Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Αλιούμ και Σεμέδο ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Κακουλλής.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χάμπος.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Ψάλτης, Μάθιους, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέτσιακς, Σίμιτς, Χαμάς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση