ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Χάμπο... ψυχάρα!

Ένα ασταμάτητο «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής με πάθος και ψυχή...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια εδώ και δύο παιχνίδια κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το καλό κλίμα συνάμα να επιστρέφει στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στα δύο τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού» αλλά και γενικότερα όποτε αγωνίζεται δίνει και τη ψυχή του για τη φανέλα της Ομόνοιας, είναι ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Ο 21χρονος μέσος που είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ομόνοιας, στα δύο ματς με Απόλλωνα και Ανόρθωση είχε σταθερή απόδοση, όντας από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στο γήπεδο.

Ο Χάμπος και στα δύο ματς έβγαλε όλο του το «είναι» και βοήθησε στο μέγιστο με τα τρεξίματα και το πάθος του. Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο ματς με την Ομόνοια έκανε μία από τις κορυφαίες του φετινές εμφανίσεις, καθώς ήταν κυριολεκτικά παντού. Με τα τρεξίματα του, διάνυσε πολλά χιλιόμετρα, αλλά κατάφερε να κλέβει και μπαλιές, με αποτέλεσμα να βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας. Ταυτόχρονα σε αρκετές περιπτώσεις στο παιχνίδι ξεχώρισε και για το μοίρασμα παιχνιδιού που έκανε στα άκρα, αποδεικνύοντας σε όλους ότι πλέον έχει «ψηθεί» και βρίσκεται σε μία αρκετά καλή κατάσταση.

Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στον Χάμπο είναι η ψυχή και το πάθος που βγάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο οποίος δεν σταματάει λεπτό να τρέχει και να παλεύει. Ουσιαστικά μπορεί να χαρακτηριστεί ένα ακούραστο «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής με ψυχάρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση