ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δεν έμεινε ταλέντο… εξελίχθηκε, ωρίμασε!

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους δείχνει πιο ώριμος από ποτέ

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Εθνική μας ομάδα κόντρα σε Ισπανία και Λιθουανία, με τον νεαρό άσο να αποδεικνύει ότι διαθέτει το ταλέντο, αλλά και την ωριμότητα να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο 21χρονος μέσος παρά το νεαρό της ηλικίας του φέτος σε γενικές γραμμές παρουσιάζεται ώριμος με ποδοσφαιρική παιδεία που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Ομόνοιας αλλά και της Εθνικής.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία πήρε την μπάλα και κατάφερε να βρει την μπαλιά που ήταν «μαχαίρι» στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας για να βγάλει τον Πηλέα τετ-α-τετ με τον Ράγια για να σκοράρει.

Γενικότερα κόντρα στους Ισπανούς ο Χαραλάμπους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή και άλλαξε ως προς το καλύτερο το παιχνίδι της Εθνικής, δίνοντας γρηγοράδα στο παιχνίδι με το πάθος και την ποιότητα του.

Χάμπος/Ομόνοια

Ο Κύπριος διεθνής μέσος παρουσιάζεται πιο ώριμος από ποτέ και δείχνει στον Σωφρόνη Αυγουστή ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του, τόσο στην μεσαία γραμμή που είναι η θέση του, αλλά και ως «δεκάρι», καθώς διαθέτει την ποιότητα για να βγάλει τις κάθετες μπαλιές και να κάνει την ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Ταυτόχρονα ο Χαραλάμπους αποτελεί και ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της Ομόνοιας, που αν συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις δεν θα αργήσουν να ηχήσουν σειρήνες του εξωτερικού για την πάρτη του.

Μάλιστα στο εξωτερικό έναν ποδοσφαιριστή σε ηλικία 21 χρόνων τον θεωρούν ολοκληρωμένο παίκτη, σε αντίθεση με την Κύπρο που αποκαλούμε ως ταλέντα παίκτες ακόμη και στα 25 χρόνια τους. Ως εκ τούτου ο Χαράλαμπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανένα και στα 21 του χρόνια είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει το άλμα για το εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση