ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ομόνοια: Το «σίριαλ» Λοΐζου και η μάχη με την ΑΕΚ

Οι σκέψεις για το μέλλον του Κύπριου μεσοεπιθετικού και το ντέρμπι με απουσίες

Παντελής Παντελή

Παντελής Παντελή

Η αλήθεια είναι ότι η νίκη κόντρα στον Ακρίτα πέρασε στο περιθώριο λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς, αφού όλοι περίμεναν τι θα πει ο Χένινγκ Μπεργκ για την περίπτωση Λοϊζου.

Η περίπτωση του έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση, αφού παρά το όνειρό του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, η επιλογή του Ισραήλ δεν μοιάζει ιδανική.

Αυτό γίνεται τόσο λόγω της ασταθούς κατάστασης στη χώρα όσο και γιατί η Χάποελ δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από την Ομόνοια στο παρόν στάδιο.

Αντίθετα, η συμμετοχή της ομάδας στη League Phase του Conference League αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει το ταλέντο του απέναντι σε ευρωπαϊκά μάτια και να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Η λογική λέει πως μια καλή σεζόν με την Ομόνοια μπορεί να του ανοίξει πολύ πιο σημαντικές πόρτες.

Στο αγωνιστικό το βλέμμα είναι ήδη στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης (17/9) με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας, κάτι που σημαίνει πως οι Μαέ, Αγκουζούλ, Τανκοβιτς και Αντρέου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Γιόβετιτς.

Αν θα είναι ή όχι ο Λοΐζου στην αποστολή θα φανεί τις επόμενες μέρες, πάντως ο Μπεργκ έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση