ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Το βάρος στον Γιάνσον για προπονητή

Τον διάδοχο του Σωφρόνη Αυγουστή θα κληθεί να «δείξει» ο Σουηδός

Παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας αποτελεί ο Σωφρόνης Αυγουστή, με το «τριφύλλι» να ενημερώνει για την εν λόγω εξέλιξη με σχετική ανακοίνωση.

Για σχεδόν ένα χρόνο έμεινε στον πάγκο των «πρασίνων» ο Κύπριος προπονητής, που προσλήφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, κατακτώντας μεταξύ άλλων το κύπελλο και «σώζοντας» μια σεζόν που έμοιαζε χαμένη.

Εκ του αποτελέσματος ωστόσο, φαίνεται πως πλήρωσε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το γεγονός πως μετά την ήττα από τον Άρη η πρώην πλέον ομάδα του βρίσκεται στο πλην εφτά από την κορυφή.

Περισσότερα για αυτή την απόφαση αναμένεται να μάθουμε από επίσημα χείλη, όμως επί της ουσίας... μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη ο αθλητικός διευθυντής, Γιέσπερ Γιάνσον, είναι εκείνος που θα αναλάβει τώρα να βρει τον διάδοχο του κ. Αυγουστή. Ο Σουηδός θα καταρτίσει μια λίστα απ’ αυτούς που θεωρεί ως τους καταλληλότερους για να καταλήξει ακολούθως στον «εκλεκτό».

Σημειώνεται ακόμη πως πρόκειται για την πρώτη φορά όπου ο κ. Γιάνσον θα είναι εκείνος που θα «δείξει» τον προπονητή της Ομόνοιας, κάτι που αν μη τι άλλο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση