ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
34° Λευκωσία,
30 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Τη συνδέουν με Μακ Γκίντι

Ως πιθανός προορισμός του Ιρλανδού παρουσιάζονται οι «πράσινοι»

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Άρχισαν τα όργανα για τους κυπελλούχους, με την ιστοσελίδα footballscotland.co.uk να αναφέρει ότι η Ομόνοια του Νιλ Λένον είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Άιντεν Μακ Γκίντι, που μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 36χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είναι κοντά απ’ την ένταξη του στην Χιμπέρνιαν, ωστόσο σε περίπτωση που χαλάσει το ντιλ, τότε οι «πράσινοι» μαζί με ακόμη τρεις ομάδες παρουσιάζονται ως υποψήφιες για την απόκτηση του.

Προφανώς, ο λόγος που ο έμπειρος εξτρεμ συνδέεται με το «τρυφύλλι» είναι η παρουσία του Ιρλανδού προπονητή στο «Ηλίας Πούλλος», με τους δύο άνδρες να γνωρίζονται από το κοινό τους πέρασμα στη Σέλτικ. Παράλληλα, πέραν απ’ το περιστατικό που αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατες του δηλώσεις, φαίνεται ότι οι δυο τους διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις.

Παρά ταύτα, είτε κατηφορίσει στο νησί μας ο Μακ Γκίντι, είτε όχι… το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν αρκετά δημοσιεύματα από Σκωτία και Αγγλία, τα οποία θα εμπλέκουν την Ομόνοια με παλιούς γνωστούς του προπονητή της!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση