ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Έρχεται... πολυκοσμία κάτω από το τέρμα

Τα δεδομένα με τους τερματοφύλακες

Η Ομόνοια βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες καταστάσεις τις για φέτος με τον νέο της υπηρεσιακό προπονητή. Ο Γιάννης Αναστασίου άλλαξε το κλίμα στην ομάδα και της έδωσε ελπίδες για κατάκτηση κάποιου τίτλου αλλα και εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτήριου.

Ωστόσο, παρά το ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αγωνιστικό, σίγουρα κάποια άλλα βρίσκονται στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι «πράσινοι» με τον νέο τους τεχνικό, Βλάνταν Νταμπράουσκας ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει είναι αυτό των τερματοφυλάκων. Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κυριακίδης, Παναγή και Κελεπέσιης είναι οι «πράσινοι» κήπερ που βρίσκονται στο ρόστερ. 

Ο Φαμπιάνο κατά πάσα πιθανότητα μένει στο «Ηλίας Πούλλος» και την επόμενη χρονιά. Ο Σωτήρης Κελεπέσιης θα επιστρέψει στην U19, αλλά θα συμμετέχει και στην πρώτη ομάδα. Ο Ουζόχο θα παραμείνει εκτός απροόπτου η δεύτερη επιλογή, με τον διεθνή Νιγηριανό να αποτελεί μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την Ομόνοια και να μαζεύει βλέμματα.

Έτσι, η προσοχή στρέφεται στην τριάδα.. των Κυπρίων. Ο Παναγή που θα επιστρέψει από τον δανεισμό του, ο Κυριακίδης που θα επανέλθει μετά τον τραυματισμό του και ο Παπαστυλιανού που ήρθε ως άμεση λύση αλλα δεν φαίνεται πως θα πάρει τον χρόνο που θα θέλει. Φυσικά ο αρμόδιος για τις τελικές αποφάσεις είναι ο Λιθουανός τεχνικός. Φυσικά με την βοήθεια του νυν προπονητή Γιάννη Αναστασίου και του προπονητή τερματοφυλάκων, Ανδρέα Λουγκρίδη όλο το τεχνικό τιμ θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις  για το ποιοί θα μείνουν εν τέλει στο ρόστερ.

Ως τότε ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς για το «τριφύλλι» που βλέπει μόνο το επόμενο παιχνίδι και η ώρα που θα επιληφθούν τα θέματα αυτά θα έρθει όταν θα πρέπει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση