ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τι δεν είπε ο Πρόεδρος

Μίλησε για τις επαφές ο Μάριος Αργυρίδης αλλά υπάρχουν και …καλύτερα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Γίνονται συναντήσεις. Όταν έχουμε κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε. Οι δύο πλευρές πρέπει να καθίσουμε κάτω για να βρούμε τις λύσεις για το καλό της Ομόνοιας. Η μία πλευρά να σεβαστεί την άλλη. Θεωρώ ότι με σωστή δουλειά, σε πνεύμα Oμόνοιας, θα βρεθούν οι λύσεις. Θα γίνουν υποχωρήσεις κι από τις δύο πλευρές για να βρεθούν. Οτιδήποτε και να συμφωνηθεί, θα πρέπει να το περάσουμε από γενική συνέλευση».

Αυτά δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης στην εκπομπή «Goal Ν Roll» της Cytavision επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που θέλουν τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία επαφών.

Είναι η πρώτη φορά που γίνονται δηλώσεις από το σωματείο με αναφορά στο ότι γίνονται επαφές. Μέχρι τώρα οι δηλώσεις επί των επαφών ήταν από ανύπαρκτες, μέχρι νερόβραστες. Στις τελευταίες εκ μέρους του προέδρου του σωματείου ( 21.3 στο ΣΠΟΡ FΜ 95) δηλώσεις παρατηρήθηκε μια διαφορετικότητα, όχι βέβαια επί της ουσίας. Λέχθηκε από τον Πρόεδρο ότι το σωματείο δέχεται την επιθυμία του Σταύρου Παπασταύρου για διαπραγμάτευση. Η επιθυμία είχε μεταφερθεί προηγουμένως από τον επί του Τύπου εκπρόσωπο της εταιρείας Ανδρέα Δημητρίου.

Αυτό που δεν είπε ο Μάριος Αργυρίδης είναι ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία σε θέματα που προηγουμένως υπήρχε απόκλιση απόψεων. Συζητούνται ένα ένα τα θέματα από τις δυο πλευρές και αφού επέλθει συμφωνία, τότε και μόνο τότε, πάνε παρακάτω. Αυτό γίνεται γιατί σε παλιότερες επαφές παρατηρήθηκε εν μέρει έλλειψη σωστής επικοινωνίας και παρέμεναν αμφιβολίες για συγκεκριμένα θέματα με αποτέλεσμα να μένουν εκκρεμή και να μην προχωρά η διαπραγμάτευση.

Σε κάποια θέματα –όχι ασήμαντα- σωματείο και εταιρεία έχουν καταλήξει οριστικά και συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με στόχο να επέλθει συμφωνία σε όλα τα θέματα. Αν αυτό γίνει -γιατί τίποτα δεν είναι οριστικό αυτή τη στιγμή - θα συγκληθεί ΓΣ για να εγκριθεί το κείμενο της συμφωνίας που θα διαμορφωθεί.

Ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος οπαδός της Ομόνοιας εύχεται να κυλήσουν όλα θετικά μέχρι το αίσιο πέρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση