ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Θετικές οι ενδείξεις για Φαμπιάνο

Υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Βραζιλιάνος κίπερ να παραμείνει

Κωνσταντίνος Σωκράτους

Μπορεί να είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αλλά στην Ομόνοια δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή όσο αφορά τα συμβόλαια που λήγουν. Ένα όνομα που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία είναι και του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ο οποίος έχει γίνει ένα με τον κόσμο και είναι αδιαμφησβήτητα ο «κέρβερος» της κάτω από τα δοκάρια, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως στους πράσινους θα γίνει προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρά το μεγάλο της ηλικίας του παραμένει ένα από τα καλύτερα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει η Ομόνοια. Όπως δήλωσε και πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Παπασταύρου σε ερώτηση για το συμβόλαιο του: «Ξέρουμε όλοι την ιστορία του Φαμπιάνο και τι προσφέρει στην Ομόνοια. Του μίλησα, ότι θα συζητήσουμε για ανανέωση του συμβολαίου. Ο Φαμπιάνο είναι κύριος και ούτε απαιτήσεις κάνει, ούτε πιέζει. Θέλει να μείνει στην Ομόνοια και θα τα βρούμε στο τέλος για να μείνει».

Από πλευράς Ομόνοιας παραμένουν πάντως αισιόδοξοι πως σύντομα θα έχουν θετική κατάληξη στο θέμα αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Φαμπιάνο να παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος» και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίμα...

Κρίμα...

Σε μια σεζόν που ο Ουκρανός έκανε σπουδάια ματς
 |  HOT SPOT