ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα... χάλασε στη Βασιλεία με Σενέ

Δεν μπορεί να του εκδόσει άδεια εργασίας στην Ελβετία

Ο Καλί Σενέ αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες παρελθόν από την Ομόνοια, αφού οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην εξασκήσουν το δικαίωμα για επέκταση του δανεισμού του από τη Βασιλεία (δες εδώ).

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Σενεγαλέζος είναι υποχρεωμένος να περιμένει το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του μιας και για την ώρα είναι στην ουσία... στον αέρα. Κι αυτό γιατί στην ομάδα που ανήκει δεν μπορεί να γυρίσει και να παίξει ακόμα κι αν αυτή είναι η επιθυμία τόσο του ιδίου αλλά και της Βασιλείας, μιας και ο τερματισμός του δανεισμού του στα μέσα της χρονιάς του στερεί το δικαίωμα να μπορεί να πάρει άδεια εργασίας στην Ελβετία.

Βάσει κανονισμών, για να αποκτήσουν δικαίωμα να εξασφαλίσουν άδεια εργασίας στην Ελβετία, οι μη Ευρωπαίοι αθλητές ηλικίας 18 μέχρι 21 ετών πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον ένα χρόνο συμμετοχής σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, έχοντας συμμετοχές σε τακτική βάση με την πρώτη ομάδα.

Εάν ο Σενέ συμπλήρωνε μια γεμάτη σεζόν στην Ομόνοια, θα μπορούσε στο τέλος της χρονιάς να πάρει άδεια εργασίας στην Ελβετία. Ο τερματισμός του δανεισμού του, ωστόσο, τα χάλασε και στις δύο πλευρές και τώρα η Βασιλεία είναι υποχρεωμένη να βρει ομάδα να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό ως το τέλος της χρονιάς, αφού χωρίς άδεια εργασίας, στη δική της ομάδα δεν έχει δικαίωμα να παίξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση