ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα «θέλω» για σέντερ φορ

Αναζητεί βαρβάτο κυνηγό που να συμπληρώνει ποιοτικότατη τριάδα με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικο Κακουλλή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μια από τις σημαντικές κινήσεις που θα κάνει η Ομόνοια κατά τη μετεγραφική περίοδο είναι ασφαλώς αυτή του σέντερ φορ.

Υψηλής κλάσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ποιοτικότατος και συνεχώς εξελισσόμενος ο Ανδρόνικος Κακουλλής που έκανε φέτος σπουδαία χρονιά, αλλά η τριάδα επαρκέστατων  κυνηγών κρούσης είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη για την Ομόνοια που έχει βασικούς στόχους  την επιστροφή στην κορυφή και την Ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ιρανού που είναι ο παίκτης που παίζει ρόλο πλέι μέικερ στην επίθεση και φυσικά δεν θα πάρει τη μπάλα για να εφορμήσει.

Να είναι γρήγορος – πιο γρήγορος από το Αρτέμ Μπεσεντίν - δυναμικός, να ξέρει να κρατάει μπάλα, να έχει γερά πόδια να είναι ικανός ανά πάσα στιγμή να επιτεθεί κατά μέτωπο, να φύγει στην πλάτη της άμυνας, να παίζει ανάμεσα στις γραμμές της αντίπαλης άμυνας και να κάνει συνδυαστικές κινήσεις. Και φυσικά όταν είναι στην περιοχή να έχει  την αίσθηση του γκολ. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν αυτά των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικου Κακουλλή. Αν ο παίκτης επαληθεύσει τις προσδοκίες τότε σχηματίζεται στην Ομόνοια μια πληρέστατη τριάδα φορ μεγάλων αξιώσεων. Ας  περιμένουμε όμως…

Σύμφωνα με την πληροφόρηση η Ομόνοια είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ένα αρκετά αξιόλογο ποσό για να φέρει στο «Ηλίας Πούλλος» ένα φορ διαφοράς. Ήδη υπάρχει μια λίστα που μελετάται μέχρι να εξευρεθεί ο κατάλληλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση