ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα... παίρνουν χοντρά

Το ψηλό πριμ που μπορεί να εκτοξευτεί

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε χρυσοφόρους και υπάρχει λόγος. Η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εγγυάται μεγάλα έσοδα για τον κάθε σύλλογο και η Ομόνοια δεν είναι εξαίρεση. Πέραν της ίδιας της ομάδας, ωστόσο, τρελά λεφτά θα καρπωθούν και οι πρωταγωνιστές.

Σε όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού», από τα χαμηλότερα μέχρι αυτά των πιο ακριβοπληρωμένων, η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προνοεί ψηλό πριμ, το οποίο θα εκτοξευτεί εάν μπορέσουν να φέρουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Εάν η Ομόνοια κάνει την υπέρβαση και πετάξει έξω τον Ολυμπιακό, δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα μοιραστούν το 30% του ποσού που θα φέρει στα ταμεία της ομάδας η ευρωπαϊκή της πορεία.

Πέραν του ούτως ή άλλως τεράστιου κινήτρου που δίνει από μόνη της η πρόκληση της πρόκρισης και της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οικονομικό δέλεαρ θα είναι επίσης μεγάλο για τους παίκτες του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια να φτάσουν σε μια ακόμα υπέρβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X