ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα καλοκαίρια του Ματ

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες τον στέλνουν στην έξοδο

Σάββας Λαζανιάς

Στον προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το θέμα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ με το φερόμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδα της Αυστραλίας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η Ομόνοια δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση ή έστω κρούση από ομάδα για τον Άγγλο επιθετικό, χωρίς να αποκλείουμε ωστόσο το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι στη συνέχεια.

Όπως μαθαίνουμε, ο 34χρονος επιθετικός δέχεται πιέσεις από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον για να φύγει από την Κύπρο όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν προεξοφλεί ότι θα αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος».

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που οι πληροφορίες και οι φήμες στέλνουν τον Ματ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Μέχρι που η ιστοσελίδα μας αναγκάστηκε να ρωτήσει ευθέως τον Άγγλο επιθετικό (δες ΕΔΩ) εάν θέλει να αποχωρήσει από την Ομόνοια τον περασμένο Μάιο.

«Μα εγώ; Να θέλω να φύγω από την Ομόνοια; Για ποιο λόγο να θέλω να το κάνω αυτό; Ούτε υπήρχε ποτέ και ούτε υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν είναι δυνατόν. Εξάλλου έχω συμβόλαιο με την Ομόνοια. Μιλώντας βέβαια γενικά ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ποτέ κάτι που να θεωρηθεί σίγουρο», είχε απαντήσει ο Ματ.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2017 ο Άγγλος είχε συνδεθεί με το ρεπορτάζ της Λιντς και το καλοκαίρι του 2018 με την Κάρντιφ. Την σεζόν 2018-19 ο Ματ είχε στ’ αλήθεια τάσεις φυγής λόγω μιας οικογενειακής τραγωδίας όμως ο Άγγλος έσφιξε τα δόντια και αποφάσισε να παραμείνει στην Ομόνοια.

Τα τελευταία καλοκαίρια οι φήμες και οι συγκυρίες έστελναν το Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην έξοδο όμως ο Άγγλος συνεχίζει να αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας μέχρι και σήμερα, έχοντας ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας. Προς το παρόν το ενδεχομενο να αποχωρήσει μοιάζει πέρα για πέρα απομακρυσμένο μολονότι άτομα του στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος πιέζουν για να αποχωρήσει. 

Οι της Ομόνοιας γνωρίζουν πως έχουν τα δεδομένα και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντιδράσουν ανάλογα. Μάλιστα οι φήμες έφεραν το ενδιαφέρον για Πάβλοβιτς ακριβώς για να είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό ενδεχόμενης φυγής του. 

Όπως είναι τώρα τα δεδομένα ο Ματ δεν το κουνάει από το Ηλίας Πούλλος. Κάποιοι όμως παράγοντες ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν την κατάσταση, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα... 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X