ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Για το back2back... «παίζουν» Πολωνία - Ολλανδία

Η πρόθεση είναι η μετάβαση στο εξωτερικό

24sports team

info@24sports.com.cy

Γύρω στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει των νέων προκλήσεων της επόμενης σεζόν σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα τέλη του συγκεκριμένου μήνα, η αποστολή της λευκωσιάτικης ομάδας θα μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό θα γίνει στις 28 Ιουνίου.

Η επικρατέστερη χώρα μετάβασης είναι η Πολωνία, ενώ η εναλλακτική λύση είναι αυτή της Ολλανδίας. Η απόφαση, ασφαλώς, και θα εξαρτηθεί και από τα επιδημιολογικά δεδομένα της κάθε χώρας ξεχωριστά.

Ανεξάρτητα από το που θα πάει εν τέλει η Ομόνοια, θα επιστρέψει στο νησί μας στις 15 Ιουλίου, για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά θα λάβουν χώρα στις 20/21 Ιουλίου και στις 27/28 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στην περσινή σεζόν, λόγω κορωνοϊού η Ομόνοια δεν μετέβη στο εξωτερικό για το βασιμό μέρος της προετοιμασίας, ενώ πρόπερσι η ομάδα λίγο καιρό αφότου ανέλαβε ο Νεόφυτος Λάρκου ως Αθλητικός Διευθυντής και ο Χένινγκ Μπεργκ ως προπονητής, οι πράσινοι κτίστηκαν στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Μιστράλ.

Η συγκεκριμένη χώρα λοιπόν, είναι μέχρι στιγμής η πρώτη επιλογή για να τεθούν οι βάσεις για να κάνει το back2back η Ομόνοια με δεύτερη σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση