ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Συνοψίζοντας την ανακοίνωση

Τι κρατάμε από τα όσα αναφέρουν οι «πράσινοι» για τον Λοΐζου

24sports team

info@24sports.com.cy

Θέση σχετικά με την περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου πήρε η Ομόνοια, που μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε αναφορικά με το πώς ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έφτασε στο να προπονείται αυτή τη στιγμή με την ομάδα Κ19.

Συνοψίζοντας λοιπόν τα όσα αναφέρουν οι «πράσινοι», πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ο Κύπριος διεθνής μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας του ότι αν δεν αποχωρήσει με μεταγραφή σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι… τότε δεν θα ξαναγωνιστεί στην Ομόνοια.

Σύμφωνα πάντα με το «τριφύλλι», έγινε προσπάθεια για ανανέωσης (με αισθητά αυξημένες απολαβές) της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ επεξηγήθηκε στον ποδοσφαιριστή πως για να αποχωρήσει θα πρέπει πρώτα να έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Στο τρέχων μεταγραφικό παζάρι, η μόνη πρόταση που ήρθε αφορούσε το δανεισμό του, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, με αποτέλεσμα να μην γίνει αποδεκτή.

Ο νεαρός άσος φέρεται να παραμένει αμετακίνητος στη θέση του και σε συνδιασμό με το ότι παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο, δεν θα ταξιδέψει για το Βέλγιο, ενόψει του αγώνα με τη Γάνδη.

Αυτά όσον αφορά στην ανακοίνωση της Λευκωσιάτικης ομάδας… και από εκεί και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για να δούμε τι έχει να πει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Λοίζου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση