ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ για το γήπεδο

Προχωρούν οι διαδικασίες

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΚΟΑ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιάννη Ιωάννου, σχετικά με την ανέγερση γηπέδου.

Η σχετική ενημέρωση:

«Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, ο κ. Παπασταύρου ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και ανέλυσε το πλάνο και τα σχέδια υλοποίησης του έργου, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ χαιρέτισε την πρόθεση της Ομόνοιας για δημιουργία γηπέδου, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός ενθαρρύνει τέτοιες δράσεις και στηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του αθλητισμού. Σημείωσε, δε, ότι ο ΚΟΑ στηρίζει όλες τις ομάδες και τα σωματεία που ζητούν τη συνδρομή του Οργανισμού για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, μέσα στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση