ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Σχεδόν...άθικτος!

Μπορεί να χάνει τον Ασάντε ο Μπεργκ όμως ο Μποτεάκ δηλώνει παρών!

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Άκρως ενθαρρυντική ήταν η χθεσινή εμφάνιση του Ερίκ Μποτέκ στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο βγάζοντας αρκετή φρεσκάδα και προσφέροντας σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Μπεργκ.

Παρότι το τελευταίο πεντάμηνο δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής καθώς δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Μπεργκ για τους αγώνες του πρωταθλήματος, ο Γάλλος έδειξε με τη χθεσινή του παρουσία ότι είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη.

Πολλοί θα περίμεναν ότι η μονιμοποίηση του στον πάγκο θα στοίχιζε στον ποδοσφαιριστή ωστόσο ο Μποτεάκ δεν επηρεάστηκε σχεδόν καθόλου από αυτό, καθώς φαίνεται να βγαίνει άθικτος από τη «ναφθαλίνη» που ήταν το τελευταίο διάστημα, γεμίζοντας με ικανοποίηση όλους στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Γάλλος έδειξε ότι δεν υπολείπεται ούτε φρεσκάδας ούτε και αγωνιστικού ρυθμού και μπορεί στους επόμενους αγώνες να συνεισφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα του, διεκδικώντας ακόμη και φανέλα βασικού.

Το χθεσινό τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Λοϊζου, Τσέποβιτς και Ασάντε, με τον τελευταίο να χάνει πιθανότατα το υπόλοιπο της σεζόν.

Βγήκε όμως και ένα καλό που ήταν η ελπιδοφόρα παρουσία του Μποτεάκ. Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Γάλλος δηλώνει παρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση