ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Στο τελικό στάδιο του τεχνικού διευθυντή

Καταρτίστηκε short-list με υποψηφίους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, το οποίο αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έχει καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους από τους οποίους θα επιλεχθεί ο εκλεκτός της διοίκησης για αυτό το νευραλγικό πόστο.

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού έχουν θέσει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια για τον τεχνικό διευθυντή που θα προσληφθεί, τα οποία πληρούν όλοι οι υποψήφιοι που έχουν εισέλθει στη short-list.

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό το πόστο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όπως προαναφέραμε, το θέμα του τεχνικού διευθυντή βρίσκεται στην τελική ευθεία και πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψουν νεότερα, με επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης.

Ο τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί ενδεχομένως να έχει λόγο και στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο όσο αφορά τις προσθήκες που θα γίνουν, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή της ομάδας Γιανίκ Φερέρα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση