ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Στο προσκήνιο (ξανά) το γηπεδικό

Ανοίγει ο φάκελος για το ιδιόκτητο γήπεδο μετά την θετική κατάληξη ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία

Ανοίγει ξανά ο φάκελος ιδιόκτητου γηπέδου για την Ομόνοια μετά και την θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία. Μια συμφωνία αορίστου χρόνου η οποία πέραν των άλλων ανοίγει το δρόμο για το μεγάλο όνειρο του κάθε Ομονοιάτη.

Θυμίζουμε πως μετά και τη εξαγγελία της παραίτησής του ο Σταυρός Παπασταύρου τοποθετήθηκε επί του θέματος αναφέροντας πως σε περίπτωση συμφωνίας, τότε το γήπεδο θα ήταν έτοιμο σε 5 χρόνια

Μπορεί οι δύο πλευρές να διαφώνησαν στους αρχικούς όρους που τέθηκαν στο τραπέζι, ωστόσο αυτό αποτελεί παρελθόν αφού από το βράδι του Σαββάτου επήλθε συμφωνία ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία.

Με το που εγκριθεί η συμφωνία από την Γ.Σ του σωματείου, προφανώς ο κόσμος θα περιμένει νέα και στο κομμάτι του γηπέδου, κάτι που αποτελεί το μεγάλο όραμα του Σταυρού Παπασταύρου.

Βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά η συμφωνία διαχείρισης περιέχει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου. Επί της ουσίας έχει καθοριστεί η διαδικασία και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι κινήσεις ώστε το έργο να λάβει σάρκα και οστά.

Από εκεί και πέρα ήδη αξιολογούνται αρκετά σενάρια σε σχέση με την περιοχή που θα ανεγερθεί το γήπεδο, καθώς το πλάνο προνοεί μια μεγάλη έκταση γης η οποία δεν θα εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του γηπέδου αλλά θα ανεγερθούν κι άλλες υποδομές (καταστήματα, γραφεία κλπ) που θα επιφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

Τέλος σημαντική παράμετρος που αφορά το γήπεδο είναι και η χωρητικότητα του. Επί αυτού οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 χιλιάδες θέσεις, αν και ο αριθμός δεν έχει κλειδώσει οριστικά.

Φυσικά για να γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά θα πρέπει η Ομόνοια να αποταθεί και στους αρμόδιους φορείς για το εν λόγω έργο, ενώ πέραν από αυτό το κομμάτι υπάρχουν αρκετές άλλες προϋποθέσεις. Για την ώρα όλα αυτά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και νεότερα επί του θέματος αναμένεται να προκύψουν το προσεχές διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση